Filmproduksjon

Reklamefilmer, firmapresentasjon og film for web

På jakt etter et filmselskap i Bergen som kan produsere gode og rimelige filmer? Da er Senterfilm et trygt valg. Vi kan levere alle typer film, men er ekspert på filmproduksjon til digital markedsføring.

Det finnes flere ulike filmer som kan få frem budskapet ditt. Firmapresentasjon, reportasje, informasjonsfilm eller reklame. Filmen du ser for deg skal planlegges, filmes, redigeres og publiseres på de riktige stedene.

Noen kunder trenger flere ideer, andre begrenses mer av budsjett enn fantasi. Der kommer erfaring godt med! Med god planlegging og kreativitet produserer vi profesjonelle filmer til riktig pris - med ekstra god kunnskap på film til sosiale medier og websider.

Vi jobber tett med Absoluttweb og sammen leverer vi løsninger til bedrifter som vil profilere seg på internett.

Annonsering

Digital markedsføring på Facebook og Google er noe alle kjenner til. Betalte annonser som dukker opp i toppen av søk, og innimellom innlegg. Vi er ekspert på slike kampanjer.

Video blir nå mye brukt i disse kampanjene. På YouTube og Local Ads krever Google at man bruker filmer. På Facebook gir film langt bedre resultater. Disse kanalene er perfekt for bedrifter som vil nå ut til publikum i en bestemt geografisk lokasjon.

Firmapresentasjon

En firmapresentasjon forklarer hvem dere er og hva dere gjør. Hvorfor skal man benytte deres tjenester og hvilken problem er det dere løser? Få frem grunnverdier og unike egenskaper. Presenter tjenestene og produktene i flere kanaler; som bakgrunn på nettsiden, i sosiale medier, på møterommet og på infoskjermer.

Arrangement

Du kan dokumentere arrangementet eller bygge opp en forventning på forhånd. Eller begge. Bruk filmen til å glede, inspirere og få flere deltakere til neste arrangement. Her gjelder det å få frem følelsen av å være der!

Opplæring og dokumentasjon

Opplæring av ansatte, kunder eller andre er tidkrevende. Filmer du et opplæringsløp vil dette gi merverdi i lang tid i form av spart tid og økt kompetanse - ettersom man alltid kan gå tilbake og se videoene flere ganger.

Folk elsker how-to-videoer og de er svært effektive for å bygge merkevare eller selge produkter.

Produkt og tjenester

Med film får man presentert mye informasjon på kort tid. Her skal ikke firmaet være i fokus. Nå skal du overbevise kunden om at dette er riktig tjeneste/produkt ved å poengtere problemområder og presentere en enkel løsning.

På jakt etter et filmselskap i Bergen?

Fortell oss hvilken film du trenger, og få et uforpliktende pristilbud.

Be om pris

Vi svarer vanligvis innen 2 timer. Senest innen 1 arbeidsdag.

Lurer du på noe?

Dere har kanskje spørsmål relatert til våre tjenester. Da er det bare å spørre.

Det er mange aspekter å ta hensyn til når det gjelder filmproduksjon og fotografering. Hvor kan jeg bruke filmen? Kan den vises på Kino? Dersom dere er usikker på om våre tjenester vil være passende til deres formål, setter vi stor pris på om dere spør oss om råd.

Ring på telefon: 902 68 201 eller bruk post@senterfilm.no