Webdesign

Raske og moderne websider. Bygget for synlighet og markedsføring på nett.

Vi produserer nettsider av høy kvalitet. Vi kan henvise til mange referanser og fornøyde kunder. Våre nettsider er bygget på en teknologi som gjør dem ekstremt sikre, raske og fleksible. Nettsidene fungerer minst like bra på mobil, som på PC.

Absoluttweb samarbeider tett med Senterfilm, og selskapene har felles eierinteresser. Vi deler kontorlokaler og samarbeider løpende. Vi ser på oss selv som 1 bedrift.

Våre nettsider får mye skryt for sine design. Men styrken i våre løsninger er hvordan vi jobber i etterkant med innhold og markedsføring. Samt at alle tjenestene relatert mot data/internett er samlet hos 1 leverandør.

Vi svarer via epost

Finner du ikke svaret på denne websiden? Send oss ditt spørsmål, og vi svarer deg via epost innen 1 arbeidsdag.

 • Hva er inkludert i denne løsningen?

  Dette er en komplett løsning fra A til Å, men varierer fra kunde til kunde. Alt starter med et innledende møte, hvor vi kartlegger behov og målsettninger for prosjektet. Basert på møtet, finner vi ut hvilken løsninger som bør inkluderes.

  Alle tekniske tjenester blir inkludert. Domene, webhotell, eposter, sertifikater mm. Vi har også kompetansen til å bistå med innholdsproduksjon. Tekster, bilder og foto. Drift og markedsføring er tjenester flere og flere bedrifter velger å få bistand med.

  Endelig løsning er en moderne, rask, lekker, sikker og optimalisert webside.

 • Hva koster en webside?

  Vi produserer klart mest firmapresentasjoner. Disse er like forskjellig som bedriftene de presenterer, og dermed er det ikke lett å gi en eksakt fast pris.

  Skal man ha hjelp til tekster? Bilder eller film? Hva med logo og epostadresser? Skal den bare se fin ut, eller skal den generere trafikk / salg?
  Uten å kartlegge behovet, vil man ikke få den løsningen man trenger.

  Det vi kan garantere er høy kvalitet, god oppfølging og konkurransedyktige priser. Kontakt oss, også setter vi opp et uforpliktende pristilbud. Vi anbefaler alle å book et møte med oss på Sartor Senter.

 • Vi ønsker å rangere høyt på Google. Er dette noe dere kan få til?

  Svaret er JA. Dette er noe vi er gode på, og har jobbet med i mange år. Mange ting må på plass for at dette skal bli optimalt.

  Mye kommer an på situasjonen til eksisterende side, konkurransen i markedet og hva som er målet. Ingen prosjekter er helt identiske.

  Vi har flere løsninger på dette området. Kom innom oss for en presentasjon, også gir vi deg en rask presentasjon av mulighetene som finnes.

 • Vi ønsker hjelp til tekster og publisering. Drifter dere websiden løpende?

  Ja. Vi har utarbeidet prosedyrer og løsninger for bedrifter som også ønsker hjelp til å drifte websiden med tekster, bilder og filmer. Vi administrerer ikke kun websiden, men også sosiale kanaler og markedsføringen på ulike digitale kanaler.

  Beste resultat får vi når vi jobber tett sammen med kunden. Dere kjenner bedriften, tjenestene og målsettingen. Vi vet hvordan budskapet kan formidles på digitale medier.

  I tillegg til en mer profesjonell profilering, er dette en løsning som også sparer bedriftene for mye tid.

 • Hva er fordelene med å velge deres webløsning?

  Det at vi kan levere en totalpakke med serverdrift, IT-tekniker, design, innholdsproduksjon, drift, markedsføring og rådgiving, gjør oss ideel for mellomstore bedrifter som ønsker en ryddigere digital hverdag.

  1 leverandør, 1 faktura, full kontroll.