IT-Sikkerhet & vedlikehold

IT-utstyr og tjenester. Rask hjelp og forebygging.

Datautstyr, nettverk, domener, interne filer, sensitive data, eposter, phising, gdpr, møterom.. Det er mye datarelatert man skal ha kontroll på i en bedrift og det er viktig å sørge for at alt fungerer bra. De ansatte må jobbe effektivt med godt utstyr og gode programmer, og man må sørge for å redusere konsekvensene av et phishing- eller hackerangrep.

Forebyggende arbeid er alltid det rimeligste og mest effektive, så med en uforpliktende befaring får man avdekket om og hva dere bør ta fatt i. IT-sikkerhet blir viktigere for å skåne ansatte og kunder og her er forebyggende arbeid eneste løsning.

Innkjøp av IT-utstyr kan være en stor kostnad, men enda større blir den hvis man “kjøper feil”. Spør oss om råd så sender vi deg et tilbud på utstyr som vil være optimalt for dere de neste 3-5 årene. Oppstår det feil på utstyret så kan vi håndtere det meste lokalt.

  • IT-sikkerhet, brannmur og forebyggende arbeid
  • Nytt utstyr; datamaskiner, møterom, skjermer og tilbehør - ferdig satt opp
  • Microsoft 365 - Epost, Office, Teams, Sharepoint m.m.
  • Nettverk, wifi, sikkerhet og deling av filer
  • Rask på-stedet-hjelp når noe slutter å fungere

Harddisk Datapartner samarbeid tett med Absoluttweb, ESG Media og Senterfilm. Sammen leverer vi komplette pakkeløsninger av digitale tjenester til bedrifter i Bergen og omegn.

Vi svarer via epost

Finner du ikke svaret på denne websiden? Send oss ditt spørsmål, og vi svarer deg via epost innen 1 arbeidsdag.